Hoe het allemaal begon...

Wij, Jorg en Maartje, openden op 12 juni 2016 de deuren van Villavier home.

Een winkel waar je toen vooral terecht kon voor interieuradvies, interieurontwerpen, en kleuradvies op locatie.

 

De eerste twee jaar runde ik, Maartje, de winkel alleen.

Na de HAVO ben ik naar het Hout-en meubileringscollege in Rotterdam gegaan en heb hier in 2006 de opleiding Manager Wonen afgerond. In de jaren na het afronden van mijn opleiding heb ik veel ervaring op mogen doen in mooie speciaalzaken op het gebied van meubels en keukens.

 

Omdat Jorg erg creatief is en een echte duizendpoot was hij al snel bezig voor de winkel met het maken van meubels die ik had ontworpen voor klanten.

In het begin waren het vooral salontafels en stellingkasten, maar dit breidde zich al snel uit naar eettafels en zelfs hele wandopstellingen in woonkamers.

 

Jorg is na zijn HBO opleiding werktuigbouwkunde gaan werken bij een bedrijf dat rolstoelen voorziet van maatwerk ortheses.

Hij is erg handig, precies en oplossingsgericht en dat zie je goed terug in zijn werk.

Omdat het bij Villavier home op dat moment steeds drukker werd hebben we besloten om er volledig samen voor te gaan.

Jorg heeft in januari 2018 afscheid genomen van zijn werk waar hij 8 jaar met plezier heeft gewerkt.

 

De stap die we in januari 2018 hebben genomen heeft ervoor gezorgd dat Villavier home zich in korte tijd heeft kunnen ontwikkelen tot een allround bedrijf op het gebied van binnenhuisarchitectuur.

We geven interieuradvies, maken interieurontwerpen, lichtplannen, geven kleuradvies op locatie, tekenen van indeling van nieuwbou en renovatie-projecten. 

En we kunnen het plaatje compleet maken met onze mooie collectie aan meubels, meubelstoffen, raambekleding, karpetten, behang, vloeren kussens en accessoires.

 

Tot snel bij Villavier home!